Kebaikan menjadi ahli Shaklee

Saya amat berbesar hati dan mengalukan anda menjadi sebahagian ahli Shaklee menerusi superbvitamin.blogspot.com. Selain sebagai pengguna Shaklee  kita juga dapat menjana pendapatan secara part time/full time. Dengan Shaklee, anda adalah CEO perniagaan anda!

Alhamdulillah, tanpa saya sedari imbuhan yang saya perolehi sangat memuaskan. Asalnya hanya untuk kegunaan sendiri.Walaupun saya seorang suri rumahtangga  saya juga mampu menjana pendapatan sendiri. Segalanya berubah selepas saya membuat keputusan untuk serius berniaga secara online dengan menjual produk-produk Shaklee.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli@ pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan bayaran sebanyak RM65 dan bayaran pos RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah Sarawak, atau membuat pembelian sebanyak 200uv iaitu dalam lingkungan RM680 untuk mendapat keahlian PERCUMA. Anda hanya perlu menghubungi saya & saya akan uruskan segala pendaftaran. 

Apa kelebihan menjadi ahli?


  •  boleh membeli produk dengan harga ahli & mengumpul point dlm bentuk uv  •  jika rajin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee, boleh meningkatkan uv tanpa ada downline.  •  jika berminat untuk serius berbiz, kami akan adakan kelas khas untuk anda. Juga blog dan group exclusive kumpulan BizzVita di FB.
Apa kelebihan mendaftar ahli shaklee dengan Sihat Cergas Cantik Ceria.blogspot.com?


Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke arzils7678@gmail.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Sekiranya anda serius berbiz Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan, produk & konsultasi kepada pelanggan. 

Kami akan membimbing anda secara berterusan, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Anda juga tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam biz Shaklee. Semuanya hanya di hujung jari anda. 

Dengan ilmu, disiplin dan rajin berusaha, kami pasti anda juga boleh berjaya seperti yg lain. InsyaAllah.

Hanya kita yang boleh mengubah nasib diri, keluarga & ummah. Insya allah...

Sekiranya berminat? Boleh hubungi saya di:Cepat2 bertindak mendaftar sebagai ahli shaklee!!

Salam kasih sayang :)
Terima Kasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sihat.Cergas.Cantik.Ceria © | Template Designed By Blog Bingkisan Hati